2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат

...
2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2020- Козирог: Любов, пари, кариера, здраве

2020 година ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да слагат ново начало, както в персоналния си живот, по този начин и във финансов аспект.

Козирог (родените сред 22 декември и 20 януари) е десетият астрологичен знак от зодиака, ръководен от планетата Сатурн, и е Земен знак.

Според вашия хороскоп, 2020 година е годината, в която ще бъдете изцяло фокусирани в това да създадете света, в който копнеете да живеете.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Козирог за 2020 година, за другите декани:

1-ви декан:  в случай че вашият рожден ден е сред 22 и 31 декември. Хороскопът за Козирог за 2020 година планува, че любовта и романтиката евентуално ще бъдат надълбоко разрастваща се и изграждаща се сфера в живота ви през 2020 година Децата ще играят значима роля в живота ви през тази година.

2-ри декан:  ако вашият рожден ден е сред 1 и 10 януари. Началото на годината ще донесе промени, свързани с бъдещето, подбудени от помощта на авторитетни хора. Страстта също е значим източник на смяна и схващане. С напредването на годината фокусът се измества към задължения, партньорства и вашата интимна връзка с това към вас.

3-ти декан:  в случай че вашият рожден ден е сред 11 и 20 януари. През 2020 година любовта ще процъфти през тази година. 2020 ще е година за създаване на съществени връзки и съюзи. 

Влияние на планетите върху Козирог през 2020 година:

Уран  ще има ретроградно влияние върху зодия Козирог през 2020 г. Винаги сте желали да извършите живота си по-специален, неповторим и изпълнен с възторг, а в този момент е подобаващият миг да извършите това. Независимо дали чувствате това или не, можете да се впуснете в по-голямо житейско премеждие, тъй че да сбъднете фантазиите си.

Плутон  е назадничав сред 26 април и 5 октомври, в Козирог. Плутон ще упражнява напън върху Козирозите. Времето, когато Плутон срещне Слънцето, той ще бъде богат на откровения, вътрешни трансформации, обилни промени във вярванията, настройките.

За някои  Козирози , които са по-еволюирали духовно, всички тези трансформации ще наподобяват естествени, защото към този момент са осведомени с духовните полезности и схващат нуждата да трансформират себе си.

 

Вижте повече на: Jenite.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР